Som ett svar till Dig Paulus: Vi har verkligen funnit någonting idag. Så här skrev Du för många hundra år sedan ”Ty jag längtar efter att se eder, för att jag må kunna meddela eder någon andlig nådegåva till att styrka eder”. Ja det är precis vad vi har fått idag. En riktigt bra person berättade sina texter och de andras. Och en riktigt bra person gav oss musiken tillsammans med unga musiker och en fantastisk kör. Så viktiga ledare och ordföranden är, att de öppnar upp och generöst välkomnar alla, oavsett ålder och rang, oavsett hemvist eller hur länge vi har varit samman. Otroligt! Vi blev bjudna på lunch också i Löderup. Den fantastiska församlingen av så många olika människor. Jag tror att de som leder verkligen behöver veta, att de har kommit mycket långt! Om de får finnas där vidare i denna organisation, kommer det att vara som Din önskan: ”/…/jag må kunna meddela eder någon andlig nådegåva till att styrka eder”. Fint att jag fick möta en riktigt bra kollega också från för länge sedan och hennes make. Vi är medlemmar i samma skeppsförening. Vilket vackert hem och hemtrevligt! Vilken vårsöndag i mars månad! Sicken härlig dag!