Min fina ligger och sover. I den franska vasen har jag redan röda papegojtulpaner och ljusrosa ranunkler som jag fått av min första fina lärare till nyår. Hon lärde mig också att sjunga. Hennes sopran är superb! Min fina äldsta ligger och sover och vilar middag nu. Här har hon sjungit arior för i morgon. Mozarts aria för Servilia flickan som vet att berätta om att Dina tårar kommer inte att hjälpa. Om Du inte gör någonting så kommer Du inte vidare. Jag har en egen opera. Tänk att få ett barn som kan sjunga som en gud. Som kan analysera en aria med en vilja att utveckla, visa fram och förstå! Är jag icke den lyckligaste som får vara i detta så nära! Det är som om många små komplicerade pusselbitar går ihop!

Aria ur Wolfgang Amadeus Mozarts Titus mildhet.
Första gången uppförd 1791.

W. A. Mozart
Född den 27 januari 1756.