O att få vara med om ett jul- och nyårsäventyr såsom detta! Jag flög över markerna, ganska nära. Markerna nedanför låg färdiga. Ingen snö fanns där. Så kom jag hem. Många måltider och middagar fick vi tillsammans. Alla de äldre och alla de yngre. Så fint det var! Flera dagar och flera strapatser följde snart. Mycket god mat. Och mycket goda tankar fick vi. Avskedsföreställningen var stor och vacker med kyrkmålningar som kändes gott! Och det att få se de gamla vännerna. Nyårsaftonen var sagolikt vacker. Mina fina närmaste. Jag är alltid här. Stockholmsvandringar gjorde vi. Och allting stort gjorde vi. Till sist kom vi överens min resenär och jag att vi ska hoppa vid elvisklippan i sommar i Dalby stenbrott tillsammans rakt ut vid det allra skönaste vattnet. Tack mina fina mina allra närmaste. Vilken jord och vilka tankar vi har! Det är så skönt!