Skön Polyfoni visar Galleri Wallner i Simris. Över femhundra verk av 145 konstnärer.
Många är skickliga. Många är skickliga kvinnor: Gertrud Alfredsson, Helmtrud Nyström, Sigrid Sandström, Charlotte Walentin, Sofie Arfwidson. Deras verk berättar. Ställer frågor gediget. Pierre Sandgren och Curt Asker är också mycket gedigna med djupa
frågor: Hur lever vi? I vilken rörelse? De balanserar intresseväckande på konstens spira – precis som alla konstnärerna ovan. Vi har äntligen kommit till de konstnärers skapande som innehåller lika mycket form som rika betydelser och innebörder. Så nu är jag lycklig ägare till någon av dessa verk. En röd prick står där under, som reserverar den för mig! Tack för den mycket givande utställningen! Fram till och med den 28 april kan Du komma och se den. Och äta mycket gott i caféet! Tisdag – söndag, kl 12-18. Se en unik utställning!

Bild Sigrid Sandström

Utan titel, akryl på pannå, 2012.

Bild Sigrid Sandström

Utan titel, akryl på pannå, 2013.