Det är fint att få förstå andra perspektiv. Och fint att förstå dem som har samma. Perspektiven är viktiga. Ur vems perspektiv ser Du och lever i? Kanske ur Ditt eget? Det är skönt att veta, att det finns nya perspektiv som är lika bra. Kulturlunchen blev rolig och innehållsrik. Det var skönt att bara få sitta och lyssna och känna i ett samtal. Att inte behöva leda. Att känna och samtala om något som utvecklar sig. Tack för den första Kulturlunchen i år! Vi var fem. Välkommen på onsdag Du också. Så matade jag sedan en fågel vid vattnet. Den kom till mig när jag skulle sätta mig i bilen. Först samtalade vi nära. Sedan fick den bröd ur min hand. Precis när jag nästan var hemma, fick jag samtala länge med min finaste lillasyster. Vilken tillfredsställande dag! Och vilka tankar som lever i mig!