Framtiden har kommit, det hörs i partiledardebatten. 70-talister och 80-talister har äntligen kommit fram. Och någon 60-talist. Det hörs riktigt bra att de andra lyssnar på ett helt nytt sätt för första gången. ”Minska klasstorlekarna!” ”Man måste vilja något!” Flera bra idéer kommer äntligen fram. Det är en fröjd att få höra. Äntligen har den riktiga oppositionen börjat våga visa sina handlingskraftiga intentioner. Ett samhälle som omfattar många fler! Ett samhälle för landsbygden och naturen. Visst blir skolan bättre om det kommer resurser för fler personal. Visst blir äldrevården bättre om det kommer resurser för fler personal. Visst blir landsbygden bättre om vi satsar mer resurser på naturen. Framtiden har äntligen kommit här, för en bättre politik som innefattar fler och mer. Ett riktigt vackert omstruktureringsarbete har börjat!