Ett 40-årsjubileum har jag fått uppleva! Tänk Dig, så många år sedan studenten. Nästan halva livet sedan. Det var i Lund denna fina stad. Jag minns min klänning med franska kraftiga spetsar gräddgul varm, och jag minns allting. Min middag och känsla för mina nära. Böcker som jag mottog. Och nu så träffades vi igen för femte gången. En klasskamrat hade ställt det så vackert för oss. Vi var några stycken och vi tänkte och talade om alla. Alla var på så sätt med. Så kom vår härliga spontana klassföreståndare: Skicklig lärare i det engelska och franska språket på Spyken. Så skönt att få vara henne nära. Vi åt firrar, röding några. Och stekt kalventrecote med fantastiska potatiscroissanter och murkelsås. Kaffe, te och glass bjöd vår klassföreståndare på i sitt hem. Vilken lugn öppen stämning, så otroligt gediget! Nu finns nästa halva deccenium framför oss. Vad kommer vi att vilja skapa?