Saltsjöbadets vågor andas! Emellan bukten av stranden och den vida långa bryggan vid Ystads Saltsjöbad, går vågorna hörbara. In och ut i frisk fast lite kylig vind ca 5 grader varm. Havet har tagit tillbaka kanske en tredjedel av all sand som någon tidigare skeppat hit och lagt här. Och fortfarande finns det en härlig strand. Fiskmåsarna finns, och färgskimrande änder. Fina sädesärlor som kommunikativt går en bit före mig och ibland stannar upp och ser bakåt. Jag talade med mitt fina stora barn i telefonen. Tänk när vi talade härifrån för länge sedan, till Dig i Washington, D.C. Min mobil då hade en stor vacker antenn att dra upp. Hoppas att alla ni nära får en skön helg! Jag plockar stenar. Vackra skapade av järn och den ljusbruna porösa stenen som är så skön. Så har jag sänt paket med presenter till min allra äldsta närmaste att skriva vidare med, i sin dagbok börjad år 1938. Och något fint till Dig som fyller år snart! All min hälsning härifrån till Er!