Solen värmer idag! Jag tog tidig lunch och känner det när jag putsar fönstren. Genomskinliga är de så de kan ge vidare värmen till mina gröna palmer och fikonträd. Och till mina växter som jag tagit hand om, som jag fick vid min stora födelsedag. Här är värmen nu, som dråsar ned för första gången i år! Genom rutan till vägen mot Hammenhög. In igenom fönstret flyter värmen. Till min kind. Jag känner värmen och ger den vidare till Dig och Dig och Dig, och Dig och Dig, och till Dig. Ni som har kommit ur en oändlig fantastisk resa, som jag, hur jag än försöker beskriva den ändå inte riktigt kan beskriva. Jag är så glad att jag är här på Österlen, när värmen dyker ned till mig så precis nu. I en kaskad av solig lysande värme i början. Jag har en vision som lyser för mina nära. Och jag har låtit binda en krans för Er och också för Dig som föddes så stort idag!