Kulturlunchen var medan pudersnön föll. Så ljust öppet på Hotell Restaurang Svea som skapat ett första bord för oss längst ned vid fönstret. Precis lagom runt med oss nära som arbetar för konsten, pedagogiken, dansen, författarskapet och texterna. Vi fick höra alla tala och berätta om minst 300 år. Ja så långt ned i tiden gick minnena för oss. Snön faller som pudersnö och skjutsas i vinden medan vi hör. Livet och arbetet, det som nu är och har varit. Visioner och upplevelser om bergsbyggnader ljusa som sanden i öknen. Danser som ger oss och dansarens upplevelser och hälsa. Texterna, föreningarna och institutionerna vi skapar. En vacker grupp människor på väg i skapandet. Tack för den ljusa kulturlunchen! Och Du som ännu inte varit med är också varmt välkommen! Kom när Du vill! Skriv bara ett mail senast dagen före, så ses vi.