Vilka underbara jul- och nyårshelger jag har fått! De vandrade med orden skönt hos min yngsta. De gav mig mina närmaste, med sånger och sköna middagar. Det gav mig stort, med mina barn och barnbarn och de närmaste! Jag fick så vackra julpresenter, med närvaron, det som jag uppskattar mest. Och jag fick så fina julklappar med ytterkrukor inspirerade från 1600-talet, gyllene ljusstakar där ängelen verkligen spelar på sin gyllene flöjt. Och en sådan fin genomskinlig fransk kaffepress från vårt eget tusental. Och en skapelse där gröna grenar vindlar i konsten utan att ta hänsyn till funktionen. Och de skickliga bilderna varmt och väl valda i en mycket fin form. Många paket med prasselpapper som min mor gav mig. När jag såg allt detta kände jag det så innerligt och rikt. Nedanför mig när jag flög, låg guldmarkasitiska gyllene samhällen, när jag var många hundra meter över vår mark. Då kände jag igen känslan igen: Att det här året kommer att ge oss alla allt det goda. Nu har jag Amaryllisar här. Och jag har fått en sådan underbar vacker rosenbukett! Då är det skönt att regnet brusar och rusar då min känsla går till Er!