O mon Dieu! Så mycket fakta och kunskaper Du ger oss Herman Lindqvist med Dina verk som detta viktiga verk av Dig: Jean Bernadotte, Mannen vi valde. Jag hör den på en hörbok från Bonnier Audio. Det är 14 CD som är oersättliga. Ingen skulle kunna skriva något sådant nära, mer än Du! Otroligt hur Du har kunnat gå så nära i researchen. Så många autentiska dokument Du har funnit, läst och här återgivit. Mon Dieu, så många länder och territorium som Napoleon och hans nära försökt utöka sitt land med. Vår Konung Karl XIV Johan var från samma land. De var nära varandra men sökte göra sig fria från varandra. Inte visste jag hur nära detta var förut. Inte visste jag att allting var så nära vårt land i historien. Om jag inte fått höra Dina fantastiska texter hade jag inte fått veta någonting om detta. Jag har också hört Din bok Madame de Pompadour, Intelligens Skönhet Makt. Den är lika stark och faktaspäckad. Fantastiskt hur Du har kunnat finna dessa viktiga fakta och kunskaper som ingen av oss här skulle kunnat vara utan. Tack Herman Lindqvist, för Din och de Dinas mycket stora arbete! Om jag så levde två liv skulle jag aldrig kunnat vara utan detta! Utan detta enormt vackra arbete skulle jag inte kunnat vara den jag är!