Tack fina Ingrid för att Du kom till mig min fina lärare! Det var så skönt att möta Dig igen! Vi gjorde Österlen tillsammans. På Stenshuvuds strand picknickade vi i vindarna med kaffe, rågbröd och rågsiktstunna bröd. Vi hörde havet brusa högt medan vi samtalade om historia, våra liv och det som kommer in i framtiden. Till det Gyllene slottet for vi och fick en föreläsning om hur den driftiga Christina Piper levde och arbetade med sitt stora projekt, Alunbruket i Andrarum som gav så många människor arbetet och brödet. Det Gyllene slottet mötte oss med sina glittrande svarta takpannor och sina vänliga ciceroner! Vi kom till Kivik där vi letade restauranger. Till sist kom vi till Simrishamn och ”Evelinas kök” med en sådan fantastiskt lagad måltid, tiostjärnigt gott! Det var Evelinas mor som var en sådan skicklig kock! Kyrkan i Östra Hoby gav så mycket till oss! Den var vänligt öppen, och vi fick se de underbara målningarna. Så sjöng Du fina Ingrid för mig emellan de vackert målade kryssvalven! Och vi tände ljus. Sandhammarens strand fick vi vara vid, med en picknick i en strandglänta öppen ut mot det rullande havet. Så mycket härligt vi hade och med en laxmiddag hos mig från Kåseberga! Tack Ingrid för alla samtalen och för Din text: Återblick på H-moll-mässan! Hoppas att Du får en skön varm höst! Och att Du vill komma snart tillbaka!