Grattis på Din stora dag! Hoppas att Du får det lugnt och härligt med supé och middagar och picknick! Du är så mycket värd det! Du har så många strängar på Din lyra som skall komma fram! På Din stora födelsedag har det regnat här och några solstrålar har uppenbarat sig. Fåglarna är intensiva för det är precis mitt i den bästa sommaren som Du sade. Dina tankar och handlingar är så fina. Vi kommer att få ta emot mycket av dem! Jag är här för Dig! Sammetslena vindar känns mot kinden nu och sammetslena vindar är till Dig! Jag har fått en fin dag i dag med samtal med Dig och Dig. Många Högtidliga hälsningar till Dig på Din stora dag! Rosorna är till Dig och vinbären och krusbären! Johannesörten är till Dig och smultronbladen! Så är också mina gröna träd till Dig, som kommer att bli meterhöga!

foto C. B.