Fina Du Du är på väg igenom Sverige. Sådana härliga dagar vi hade! Sol och vind och blåst. Slott och slott med ekosystem uttänkta, och sköna plantor fick vi som kommer att bli stora stora träd. Stränderna bar oss hela tiden samtalade vi. Och middagarna var firrar från Kåseberga och färser från hagarna. Många vegetariska sallader med kravmorötter och kravrödbetor och underbar krav- och färskpotatis! De klyftade med sparsam kryddning var underbara. Svarte vinbärsaft med rabarber och granatäpplesaft med vinröda många många frön skapade vi och bröd och Fransk chokladkaka Din. Så härligt att samtala så skönt, medan timmarna rundade uret eller sköt fram siffrorna så oändligt snabbt. Nu är här tomt! Och regnet droppar ned inte öser som för en stund sedan. Hoppas att Din resa är härlig! Och att det blir skönt och härligt!