Vilket underbart samtal efter en Gudstjänst! Hela kyrkan i Nedraby var fylld av närvaro. I flera generationer. Små barn, unga barn, unga vuxna och unga äldre. Så skönt det kändes! Och Prästen gav oss ord som fick stor mening. Det var Anden som talade stort så att Du blixtsnabbt kunde översätta in till Dig. Vi sjöng med en himmel ovanför oss, utan kyrktak. Jag såg himlen bli grå och gråare och kraftigare grå. Och så blå och vitare och blå. Bara några minuter skiftade det så. En ung nyckelharpospelare spelade lugnt och lätt och metodiskt för oss. Det var musiken tillsammans med Prästens predikan som till sist gav oss alla utrymme, som blev kvar till ett helt fantastiskt samtal efteråt. Vi gav och tog emot! Och gav igen, tack vare alla oss! Så många samtal vi förde och så många skratt att vara i! Medan vindarna svepte kyligare, fastän vi var helt varma inombords, som någon av oss sade. Så skönt att alltid komma ihåg! Och att gärna komma dit igen!