Bravo Bravissimo! att ni finns i denna riktiga verkliga opposition till vår regering! Så skönt att höra Era ord falla idag vid partiledardebatten! Helt klara och nya utan undfallenhet. Bara vackra och starka och kommande till framtiden på ett skönare sätt! Ni som är helt nyvalda som företrädare – så skönt att få höra Er! Starkare och klarare förstår jag och känner den skillnad som kommer att byggas nu! Bravo Bravo Bravissimo! äntligen finns en möjlighet att byta ett styre som gör kulturpolitiken mindre och mindre och social- och arbetsmarknadspolitiken mindre och mindre och den och den mindre och mindre. Och varje medborgare mindre och mindre! Istället fångar ni upp och vi upp en början till något helt nytt! Vi kommer inte att gå tillbaka! Vi kommer att gå framåt med tanke på var och en av oss i detta samhälle! Så skönt jag kommer att känna det! Äntligen kan jag leva och växa och många många andra med mig! Det är mycket skönare så!