Vilken härlig strand som var idag på Sandhammaren! Sanden var ljus och fin och fuktig underst, så att jag kunde skapa skålar i sanden som höll! Ett skönt samtal hade jag, så nära mig själv och så nära min egen tro och känsla. Vågorna vällde fram snett ifrån vänster. Och i skyn välvde hinnor i en blåton. Stranden är verkligen annorlunda nu, när nya människor kommer i år. Redan har flera börjat sola. Jag såg fotspår från bara fötter. Kanske tidigt ännu – men i alla fall! En sådan underbar dag – trots att min bil inte ville gå sedan när jag plockade de sköna liljekonvaljerna som precis håller på att slå ut! Jag tryckte ned gasen i botten på min vackra röda bil, men någonting fungerade inte. Kanske är det all sand som låg gömd under pedalen. Eller så är det vajern eller gasreglaget som behöver bytas ut? I alla fall kunde jag köra fint hem!