Jag fick ett sådant vackert samtal med mitt barn. Hon ringde just till mig när jag satt med mitt goda Olof Viktors kaffe här på Österlen även om det ännu inte är ett krav- eller rättvisemärkt kaffe! Hoppas att det skall bli! Jag har frågat flera gånger. Jag läste böcker från krönikörer i Skåne här. Mitt fina barn! Tack för att Du ringde! Dina ord har jag läst flera gånger och nu om igen. Vi är publicerade för första gången på samma kulturuppslag. Så fint! Två generationer på samma kultursida Du och jag! Jag ser Din text, den är nydanande. Och jag ser min, den är också nydanande. Och jag läser Din text omigen. Den är stringent och koncentrerad med stora nya tankar. Ditt tänkande går vida! Du behövs alldeles eget mitt fina barn! Tack för att Du vill fortsätta så gott! Du har så många vackra strängar på Din lyra. Jag kan höra Dina melodier och libretton och texter som vi kommer att få älska!