Här är en riktigt god Mangosockerkaka krav till helgen, som jag nyss har skapat. Tag en vacker skål den som Du älskar mest: Tag 1 ägg krav, 1 dl socker krav, 1 dl ekologisk rågsikt med vetemjöl, 1 dl gott kranvatten, 35 gram smör krav, 2 moccaskedar bakpulver, 2 stora moccaskedar cacao och 2 matskedar riven mango! Vispa ägg och socker med en handvisp i en skön stund tills det pyser! Häll rågsiktsmjöl, bakpulver och cacao i en ny skål. Blanda gott! Häll samman allt. Smält sedan smöret och häll vattnet i. Så blanda det i den stora vackra skålen och tillsätt den rivna mangon. Smöra och bröda en fin form. In med den fylld i ugnen i 175 grader, 30-35 minuter. Låt den sedan svalna litet, och vänd den upp och ned på det finaste fatet som Du väljer! Så gott det doftar nu, precis som de inspirerande samtalen och mailen jag fått idag!