Det finns det som inte är så bra som ändå är vackert! Vackert är att kulturpolitikens svaga ansikte verkligen visat sig. Länge har den varit så svag att andan står i andan. Men nu har den visat sitt ansikte rent. Ledningen i kulturpolitiken berättar hur andra gör underlåtenheter. Medan de själva gör ingenting, mer än att inte ge ut några sekiner eller skapa någon bra budget eller bra regler för att konstnärer och kulturskapare skall kunna få sådana villkor att de kan blomma för oss. Det verkar som om ledningen av den nuvarande kulturpolitiken, lägger pengarna på hög för att bygga det ståtliga nya palatset? Alla pengar kanske går dit och all politik kanske går dit! Istället för att bygga på en våning på det gamla stiliga huset med anor. Och istället för att renovera stort och starkt för kommande generationer! Detta svaga ansikte blir som ett itutaget strå. Så smalt så smalt! Istället för starkt och kommande! Det är tur och så skönt att framtiden bara kan komma bättre: GRATTIS min fina Lo på Din 10-årsdag! Många kramar till Dig!

Tänk att kunna bygga på en våning eller två på Stockholms vackra operahus! Att renovera. Och inte alls behöva bygga nytt!