Min snö droppar bort. Gör Din det också? Här försvinner den vita snön så fort utan att jag hinner se det. Snön smälter så att jag hör det in till mig när jag skriver. Många droppar hörs såsom regnet skulle droppat ned. De bara droppar ned och ned. Många drivor blir så små. En liten snödriva ser ut som om en säl och ett sjölejon skulle vilja mötas. Så skönt att snön vill smälta bort här nu. Alla vatten väntar. De väntar stort. Hoppas att de väntar så länge att de kan finna sig nära jorden och komma under den och sugas upp. Min snö är inte längre besvärlig och stor. Den blir bara mindre och mindre besvärlig och stor. Egentligen förstår jag inte det, hur det kan komma sig? Min trappa är ren och brun utan snö. Mina stolar ute är gröna utan snö. Och jag har skapat mitt paket till min fina Lo som fyller tio om några dagar!