Jag såg fyrtiofyra lådor lastas på, i en vitblå liten lastbil, från ett historiskt fint litet bibliotek. De stod och väntade där länge. Lådorna var där fyllda av dessa böcker och viktiga texter som vill ge oss något. Som vill ge sin mottagare allt det som vi kan få. Texterna väntar här på att få bli lästa precis som biblioteksägaren läste alla dessa så noga. De väntar fortfarande på att få föra dessa böcker och texter dit de skall. Vad gör vi med våra förfäders texter? Skall vi läsa dem pärm från pärm? De vill verkligen bli lästa lugnt och länge, tills vi förstår! Den lilla lastbilen står där fortfarande kvar efter mer än en timma på tomgång, och väntar som om de väntar på biblioteksägarens starka svar. Tio lådor fler lastades till slut på! Måtte detta fantastiska bibliotek ge allt till sina nära!