Jag gjorde det jag gjorde det! Skottade och borstade mig ut med en lång borste från Borstakungen. Med en etapphandling. Jag tog först min utgång fri. Borstade den ren. I varm tröja och halsduk från Burberry borstade jag så mycket jag orkade. Jag tog det steg för steg. När jag kom ut längst ned i trappan gick jag in igen och andades ut. Så gick jag ut igen och vidare med ytterkläderna över gården. Kom fram till min insnöade röda fina bil. Skottade runt hjulen och borstade borstade. Borstade av taket och framsidan och baksidan. Och jag fick borsta under igen. Sedan tog jag min gula isskrapa och skrapade fönstren. Jag tänkte, skall det här gå? När bilen var fri. Borstade jag under igen. Jag såg gräset och vitt i vitt i gräset. Och gick in igen. Andades ut. Och satte på mig mina röda skotskrutiga byxor. Och de vita seglarstövlarna som alltid står mig bi. Så gick jag ut igen med min matlista. Och borstade snö igen. Bilen, min fina bil startade direkt. Och jag gungade och gungade framåt. Och bilen gick upp på vägen. Sedan var det bara att köra fort ut. Vägen var plogad, men stora stora drivor låg där. Jag fick köra försiktigt mitt i vägen. Och kom fram till mitt fina samhälle. Och hem igen. Så borstade jag för postbilen! I morgon behöver jag skotta igen under mina hjul!