Jag har aldrig hört en sådan äkta Tamburin! Den skallrade äkta djupt igenom mig. Det är Sisu Coromina, kompositören med altsaxofonen i Jazzgruppen Tarannà från Barcelona som spelar på Galleri Valfisken i Simrishamn. Hela gruppen är äkta. Trumpeten, elbasen, trummorna och alla är fantastiska. De spelar till regissören José Val del Omars filmer, som skildrar livet och människorna och de stora byggnadsverken och människorna. Den näst näst sista kompositionen är superb – och den näst sista i deras gedigna program. Autenticitet – äkthet äkthet är det som jag kände! Mitt liv kändes helt nytt annorlunda för det sköna som skall komma. Tack till Er och till Herman Müntzing, musiker själv, lärare i improvisationsensemble vid Musikhögskolan i Malmö, med livskamrat som välkomnade dem hit! Por favor regrese pronto! Kom snart tillbaka! Bienvenido de nuevo! Välkommen tillbaka!