Det vackraste livet är att få rösta, en regnig skön dag som denna. Att få ge sin enda röst till någon som tänker på och arbetar för andra. Att få ge sin röst till dem som förstår att tänka på sin egen person – och samtidigt på en annan person – den som inte har lika mycket! Att rösta på individen i frihet – som tänker och arbetar för alla individers frihet. Friheten för en, kan ge friheten för flera om Du väljer det! Ingen kan bestämma över mig att jag skall rösta på dem som endast tänker på sig själv. Jag röstar alltid på dem som tänker och arbetar för sig själv, samtidigt som de tänker och arbetar för andra. Det är så livsviktigt vackert, att vi får ett samhälle som växer tillsammans – som vill skapa strukturer för dem som icke har, som vill skapa en framtid för dem som icke har. Så vackert det kommer att bli, när varje människa får reella möjligheter att utvecklas till sig själv! Så kan vi rösta igen och igen, på det som är skönt och roligt. Det som får oss alla att växa!