Så skönt att plocka vita blommor! Så skönt att gå i det grönskande prästgårdshägnet och plocka nyutslagna vitsippor och knoppar av dem och av vårlök och veta att min äldsta räddar Slussen, den som Du kan gå in i och ned i och upp ur och åka båt under. Slussen som är vårt lands vackraste konstverk, som fortfarande lever. En vidunderlig utsikt från bergen är det till Slussen, och från Slussen till allt det öppna glittrande vattnet och den oersättliga öppenheten som lever där omkring. Vår vackra Slussen är ännu finare än Eiffeltornet för Paris, är ännu större och viktigare än Sydneys Opera i Australien. Vi har ett levande konstverk en levande skulptur, en mötesplats som vi vill värna stort! Skriv på uppropet Du med, om Du vill Rädda Slussen: http://slussensframtid.se/program-manifestation-for-slussen-244/ Tänk, att få så många vita blommor på en dag!