Min lilla röda bil med sin fina stjärna, så fint jag har fått göra för Dig idag! Service, service, service: Först öppna motorhuven, sedan kolla kylaren för att kolla graderna inför 28 grader kallt, med hjälp av en skicklig kvinna på Roger Olssons fina mack i Tomelilla. Sedan kolla vattnet, kolla i min baklucka, om jag hade koncentrerad spolarvätska. Och ja, ja visst! Sedan hälla vatten i, tills det tog slut. Och öppna kranen och hälla hela röda kannan full, för att hälla i min spolarvätska. Så få hjälp med att kolla däcken, att de är fyllda till 2 kg. Sedan försöka sätta på navkapslarna och kunna få hjälp med dem av den skickliga kvinnan, och av en trevlig kund att trycka på de två sista. Kolla oljan! Se att det behövdes mer. Därefter försöka få upp det svarta locket, för att slå i oljan och hitta en oljeflaska där i bakluckan. Gå, för att hämta en till att köpa. Försöka, försöka att få upp locket och försöka tills den skickliga kvinnan på macken fick upp det, och kunde hälla i min olja. Sedan åka till Fredriks bilvård i Tomelilla, för att visa upp min röda fina bil och få beställa tvätt, sedan kanske vaxning längre fram. När jag körde därifrån var min röda fina bil så glad, att jag kände att den körde mjukt och flöt som ett putsat skepp på floden Donau. Och så få hjälpa en ung man, som berättade att han hade funnit sin käraste på tv, i Bonde söker fru. Hans bil hade stannat lite längre fram, före järnvägsspåret. Jag hjälpte honom att komma dit han skulle, och kände mig mycket glad: En sådan bildag! Nu står min bil vänd framåt, om snön skulle lägga sig så stor då kylan har lagt sig till ro.