Jag drömde härligt i natt! Jag såg mig, som fick många idéer. Jag såg rakt igenom min tid. När någon frågade, och jag stannade för att svara såg jag en stor rundad brun lädermapp ca 120 x 90 cm. Den var designad av mig år 2017. Den såg ut ungefär som min fars motorcykelhuva från 1940-talet. Med tryckknappsknäppningar på sidorna, uppe och nere på den stora mappen som innehöll arkitektritningar av en ny stad och grafikblad från 2015 av nya konstnärer. Jag var helt tillfreds med att den ljusare brunröda läderfärgen gav ett uttryck direkt ifrån min egen idé. Det var en underbar dröm, då jag i går lät binda en rosenbukett med två vita rosor, två rosa rosor, en gul och en mörkröd med grönt mycket nära runt i kring sig. När jag ser denna bukett i dag och de vackra rödgula rosor som jag tagit in i dag känner jag mig helt tillfreds. Kanske att det var från den stora vackra hjälpen jag fick i går. Kanske kanske! Ja det är nog helt säkert! Tack fina!