Jag vann jag vann! Jag gissade rätt på alla tre teer som Radioactive.se 103.9 och FMOsterlen.se 102.2 hade som tävling vid sin stora vackra bil på invigningsdagen av Nature Livets Apotek i Tomelilla. Det var nog nässlorna från min barndom som gav mig möjligheten till det. Visst vet jag hur nässlorna doftar då jag har plockat så många och ätit så många vårgröna nässelsoppor som min mor spetsat med grädde och ibland ägghalvor. Med för stora handskar gick jag ut, och med sin stora vackra näve mätte min far det som jag hade skördat. Det var ofta som det saknades några, då påsen bara blev halvfull av det. Sedan att gå ut igen i naturen och dofta dessa nässlor av mod. De doftade te eller soppa! De doftade en brinnande längtan! Tänk att jag minns det! Så vann jag en stor korg idag! Jag undrar om dessa ljusa nässlor finns i den?