Så härlig vårpropositionsdebatt regeringen och oppositionen ger till oss idag! Så härligt och viktigt att få leva i ett sådant land med en stor opposition. Bara att på SR P1 få höra finansministerns första anförande och oppositionens starkaste ekonomiska talesperson. Två skickliga män födda 1968 och 1965. Så en skicklig kvinna född 1967. Den ekonomiska talespersonen Mikaela Valterssons viktiga tankegångar som en dag säkerligen kommer att konkretiseras. Regeringen talar om ansvarsfulla finanser – och oppositionen talar om människan och ansvarsfulla finanser. Den enskilda människan, mot enbart den ekonomiska situationen i vårt land. Ja det är inte svårt att välja. Jag vet vad jag vill välja, fast jag själv förlorar kanske ekonomiskt. Men vad vinner jag inte för många fler. Och jag får ett samhälle där vi tänker på alla, inte bara några få. Först då kommer jag att må som en prins eller kung och känna att livet är rätt. Tänk att det finns en sådan bra opposition. Så härligt!