Grattis Farmor Anna Ottilia på Din 129-årsdag! Du vet att jag alltid tänker på Dig. Du vet att jag alltid känner Din närvaro. Den är så skön och så omhuldande så att mitt hjärta kan breda ut sig i Din närvaro alltid intill Dig. Du är så vacker! Jag bär Din brosch idag, och Dina vita pärlor som Du gav mig. Du berättade alltid för mig samtidigt som jag ibland såg Dig sätta på Dig Dina vackra kläder, i siden och andra vackra tyger och i blåa mönster, koncentrerade blommor. Jag hade länge överdelen till Din bröllopsklänning. Den var precis skuren efter Din kropp. Den passade nästan mig. Jag kommer aldrig att glömma Ditt vackra hår som Du lät mig kamma i flätor. Dem som Du gjorde kransen av på Ditt vackra huvud. Det fanns en sådan vacker vänlighet och stolthet, hos Dig Farmor! Så många varma tankar går till Dig idag, alltid! Och från mig och Dig till mina fina barn och barnbarn. Jag vet att Du skulle tycka mycket om dem. De liknar Dig så mycket. De är så fina och finkänsliga. De vet sin egen känslighet och storhet, precis som Du!