Jag är så glad att jag kom till min vän i Falun. Vi tände ljus för våra nära i den oerhört vackra kyrkan. Vi såg den fantastiska Ornässtugan från tidigt 1500-tal. Jag är så glad att jag kom nära den varma intellektuella diskussionen – om konsten och nära den äkta närheten. När jag åkte, viskade löven vid centralen så högt att jag alltid kommer att komma ihåg deras ljud: Att jag är välkommen åter. Så for jag igenom en del av Sverige fort, för jag fick samtala gott med någon god medpassagerare. Det var härligt! Någon var från Nederländerna som hör och häpna har gått med sina egna fötter ca 500 mil från sitt hem – via Trelleborg och vidare upp till Nordkap i vårt land – ca 4,5 mil om dagen under 4 månaders tid. Sverige är mycket vackert för sina medpassagerares skull. Tack för min medpassagerare också, hon som kommer ifrån Nora.