Nu flyger Du mitt fina barn. Nu flyger Du till artiklar och studier. Så härliga dagar vi hade, med långa samtal och promenader i det gröna landskapet och på stranden i Sandhammaren. Där blåste 13 sekundmeter kanske och paraplyerna vek sig ut och in och vek sig ut och in. Havet strömmade in med höga vita gäss. Grågrönt som en månsten var havet så där dimmigt fast klart. Det gyllene slottet Christinehof fick vi besöka och höra om. Sedan gav Du konsert för bara mig, ur Trollflöjten av Mozart: Arian ”Nattens drottning” och en annan underbart känslig sång av Mozart. Dina toner är som öppnade nya stränder. Och tonerna lyftes så fantastiska i rymden i balsalen på Christinehof. Sådana måltider Du lagat. Rotfrukter och sallader och mycket mer. Så formulerade vi Din artikel vidare precis som Du ville ha den. Jag är så glad att Du kom!